zondag 5 juli 2009

Afdelings BBQ - RHS

Afgelopen zaterdag was de jaarlijks terugkerende barbecue van de afdeling ICT van Royal Huisman Shipyard in de metropool Swifterbant. Net als vorig jaar was de BBQ grotendeels weer verzorgd door EasyBBQ.nl, waarbij je de barbecue, het vlees, salade's maar ook de borden en bestek kunt bestellen. En het allermooiste is dat ze de hele boel komen brengen en halen zonder dat je het nog eens moet afwassen. Kijk, dat zijn de concepten waar wij vrolijk van worden. :)

Tip voor de volgende keer; geef aan wanneer dat je de BBQ graag bezorgd wilt hebben. We hadden met de afdeling afgesproken dat we rond 16:00 uur zouden beginnen, maar die ochtend zag ik op de website dat ze tussen 16:11 en 18:11 uur zouden bezorgen... Geen nood, we hadden zelf al wat stokbrood in de oven gedaan en het bier stond al koud. Om 17:15 kwam de bus van EasyBBQ al voorrijden en konden de kratten worden uitgeladen. BBQ neerzetten, aansteken en het vlees er op: het kon beginnen.

Na de eerste stukken vlees moest er natuurlijk weer gevoetbald worden en dat is geen pretje met deze temperaturen. Benny kon niet mee doen omdat hij iets te enthousiast is geweest met het bedrijfsvoetbal toernoei... Waarschijnlijk dat er ook nog wel foto's op zijn weblog komen te staan, want hij had z'n camera ook nog bij zich. Bernhard trouwens ook, onze Chief. Ben benieuwd hoe snel hij z'n foto's heeft verwerkt :)


Het voetballen ging er op bepaalde momenten hard aan toe, maar ernstige blessures zijn er dit maal niet aan overgehouden. Afgezien dan van Henrik die Henk even te grazen wilde nemen. Moet je niet doen... Birgit kwam er meteen aangesneld om papa te beschermen en zo werd Henrik vakkundig gemollesteerd...

Na het voetballen nog even rustig gezeten voor een bakje koffie / biertje / wijntje. Waarna de boel weer wat opgeruimd kon worden. Het was een zeer geslaagde middag en avond en het weer heeft erg meegewerkt. De dag ervoor heeft het nog hevig geregend, maar nu was er niets aan de hand. Heerlijk temperatuurtje, zonnetje er bij en BBQ'en maar.

Zondagochtend rond 10:00 uur kwam de bus van EasyBBQ al weer voorrijden en binnen no-time was alles weer weg. Ideaal... Bij wie is de BBQ volgend jaar????

Een overzicht van de foto's is te vinden op de site van PrakArt.nl bij slideshows.

1 opmerking:

Irma zei

Mooie foto's!!!! Wat een mooie meiden hebben we.....