dinsdag 1 januari 2008

Gelukkig Nieuwjaar!

Via deze weg wil ik een ieder een gelukkig nieuwjaar toe wensen. Ook dit jaar had ik weer de plannen om foto's te gaan maken, maar net als vorig jaar ging het feest niet door. Vorig jaar was ik twee tellen buiten waarna het spontaan begon te regenen en dit jaar was het een klein beetje mistig. Niet zo veel, ongeveer 5 meter zicht op z'n slechts. De camera toch maar op het statief gezet (Vibration Redcution werkt niet zo goed met een belichting van 30 seconden...) en de mist maar vastgelegd.

Het was erg windstil en het was al mistig. Hierbij komt dan nog eens aan 60 miljoen euro kruitdampen bij die ook aardig blijven hangen en je hebt een prachtig rookgordijn.

Wij hebben het gevierd bij de Prakkies en ook Oom Menee was er bij. Hier blijkt maar weer dat je vuurwerk niet in de hand moet houden. Alhoewel, het geeft wel weer een leuke foto...
Op Flickr en PrakArt staan nog een paar andere foto's, helaas niet de gewenste vuurwerk foto's dan moeten we nog maar een jaartje langer wachten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat heb jij weer !! Ik wens je daarom voor dit jaar fantastische fotomomenten, die niet 'in de mist' zullen voor verdwijnen.