zaterdag 23 juli 2011

Jaarlijks ICT Herfst BBQ

Na de grote Farewell ICT BBQ van vorig jaar is er veel gebeurd bij Huisman. De reiger is van z'n nest geschopt, een aantal collega's zijn weg en alweer vervangen door anderen en ook ikzelf ben weer terug van weggeweest.

De traditie van de jaarlijkse BBQ van de ICT afdeling van Royal Huisman zijn echter wel weer in ere hersteld en dit keer was de familie Wobben de gastheer en -vrouw.

De afgelopen weken waren best aardig te noemen (qua weer dan...) maar helaas zijn de weergoden uitgerekend dit weekend op vakantie. Niet echt iets voor een barbecue dus. Maar we laten ons niet zo uit het veld slaan en Jeroen had dan ook een grote (zeer degelijke) partytent gehuurd met daarbij een heerlijke terrasverwarmer. Niet milieuvriendelijk, maar wel lekker warm :)


Het vlees werd al snel op de BBQ gegooid en onder toeziend oog van Henk en Lambertus werd alles goed doorbakken en virusvrij gemaakt. De kinderen konden nog lekker spelen in de tent en af en toe even een ommetje maken in de groentetuintjes die achter het huis liggen.


En we weten nu ook waarom Jos basgitaar is gaan spelen en geen leadzanger is geworden bij de band. Ik denk dat Jeroen en Inge de komende tijd geen last meer zullen hebben van katten....







Verder willen we Jeroen en Inge via deze onsympathieke weg nog heel hartelijk danken voor de gastvrijheid die zij hebben getoond en de uitstekende verzorging van de gehele barbecue.

Meer foto's zijn te vinden in de slideshow welke op de site van PrakArt Photography te vinden zijn. Of gewoon op deze link klikken...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een super mooie foto's zitten hier tussen. Kan ik je een keer inhuren voor een mooie close up van een van je collega's.
Een enthousiaste moeder.

asdsdfsadf zei

Uiteraard kunnen we dat doen!

Op de info pagina van PrakArt Photography staan de contactgegevens en kun je ons bereiken.

We horen graag van je.