zondag 6 december 2009

Sintnieklaas

Zaterdagavond was het weer pakjesavond van Sinterklaas. Ook dit jaar hebben we dat weer met ons neefje en nichtje gevierd en ook opa en oma waren van de partij. Na het eten werd er rond een uur of zeven hard op de ramen gebonsd waarna er een tweetal Zwarte Pieten (niet racistisch bedoeld...) de kamer in stoven en pepernoten rond strooiden in één of de andere hoek (je mocht zelf kiezen...). Ze vertelden ons dat ze de cadeautjes in de garage neer hadden gezet en dat Daniël mee moest helpen om ze te pakken. Zo gezegd zo gedaan natuurlijk. Nadat de pakjes in de kamer waren gezet verlieten de Pieten het huis weer en kon het uitpakfeest beginnen.

Sint had dit jaar voor iedereen een paar cadeautjes meegenomen en vooral voor de kinderen. Allerlei cadeaus en speelgoed kwam tevoorschijn en werd gretig uitgepakt waarna er gespeeld werd. Het is allemaal te veel om op te noemen wat die oude man allemaal heeft gebracht maar we hebben geprobeerd om het visueel in te pakken in de slideshow die hier te vinden is, of op de website van prakart.nl.

3 opmerkingen:

greet zei

Hee Ties,

Leuke foto's hoor! Maar hebben jullie ook wat gekregen van Sinterklaas? Ik zie alleen maar kinderen met speelgoed! ;)
Esmee heeft een driewieler gekregen en racet nu de hele kamer door. En wij er maar achteraan rennen! :)

asdsdfsadf zei

Jazekers! Een nietmachine MET nietjes, een echte eigen zeem om de motor mee te drogen, een gasaansteker met lange snuit zodat ik mijn vingertjes niet meer brand bij het aansteken van kaarsjes (ja romanTies hè) en een doos met duplo, zodat ik alvast kan oefenen voordat de kleine er is :)

Kloenie zei

Hee TC, Mooie foto's hoor!
tnx! Kloenie