donderdag 30 april 2009

Koninginnedag 2009

Volgende update: Vanwege het drama wat zich in Apeldoorn heeft afgespeeld zijn alle activiteiten in het hele land afgelast. Wat begon als een mooie dag eindigt helaas in stilte.

Update: De slideshow is uitgebreid met de foto's van de vrachtwagen rit waarbij tientallen vrachtwagens al toeterend door de straten van Swifterbant rijden.

Hoezee, hoezee, hoezee. Onze Moeder des Lands viert haar verjaardag weer - het is weer Koninginnedag. In tegenstelling tot vorig jaar is het dit jaar wel heerlijk weer. Wat zeg ik... Het is gewoon warm, en vooral als je alle kanten op rent met een fototas op je nek. Het geluk van dit jaar is dat ik nu twee camera's tot m'n beschikking heb, dus niet meer wisselen van objectieven, maar gewoon twee camera's om je nek :) Wat een luxe. Vooral op dit soort momenten komt het heel erg van pas.


Om 10:00 uur begon dus de optocht met praalwagens. Vooraan mochten de kinderen lopen met hun versierde fietsen, karren, skelters, kinderwagens of wat ook maar kan rijden. Een fleurig gezicht weer.

Kijk hier of op de site van PrakArt voor een slideshow van deze optocht.

Geen opmerkingen: