zaterdag 17 mei 2008

Korte vakantie op Vlieland

Het is alweer een week geleden dat we op Vlieland zaten voor een korte vakantie. Het is toch altijd weer lekker om er een paar dagen tussen uit te knijpen (wel met goedkeuring van je werk natuurlijk...). Dit is nu de tweede keer dat we naar Vlieland zijn geweest en het is echt 'ons' eiland geworden. Vlieland is klein genoeg om gezellig te zijn, om niet te verdwalen of kilometers af te moeten leggen voordat je ergens bent. Het is echter ook weer groot genoeg (voor mij tenminste) om ver te fietsen of te wandelen. Vlieland heeft wat dat betreft vanalles; zee, strand, wad, duinen, bossen en wind. Dat laatste mag misschien wel wat minder, maar da's weer mijn persoonlijke mening.

Maar goed, dat is alweer geweest en voor je het weet heb je weer een week gewerkt en is alles weer geschiedenis. We hebben niet heel veel foto's gemaakt, daarvoor kun je hier en hier kijken voor de foto's van de vorige vakantie. Toen hadden we wat beter 'fotoweer'.

De foto's die we nu gemaakt hebben zijn op de site van PrakArt.nl te vinden onder slideshows.

1 opmerking:

margreetbarlagen zei

Goh wat ben je weer druk geweest ja! Heb een tijdje niet op je weblog gekeken en moet gelijk weer een heel stuk bijlezen..... hahaha

Maar leuk gehad dus... Mooi.
Zal ons blogje ook even weer bij werken

X