zaterdag 30 oktober 2010

(Een tijd geleden:) Weekendje weg

Rennen of stilstaan, zo lijkt het wel met de weblog. Zo is het een (te) lange tijd stil geweest en zo worden er opeens een aantal posts achter elkaar geplaatst.

Drukte en roerige tijden aan deze kant - waaronder van werkgever veranderd - waren daar debet aan, maar we hebben ook nog leuke dingen ondernomen zoals een weekendje weg naar Borger en Appelscha. Het laatste is een jaarlijks terugkerend ritueel geworden waarbij wij meestal een kort beeldverslag van maken (leuk voor later), zo ook weer dit jaar. Genoeg fotografische slachtoffers aanwezig, waaronder mijn eigen dochter en ons nichtje. Beide nog geheel onbevangen van enige vorm van cameravrees. Beide dames hadden dan ook vaak de grootste lol met elkaar, en dat is uiteraard erg leuk om te zien.

Verder hadden we ook de fietsen weer mee en we hebben weer heel veel kilometers afgelegd. Bij ondergetekende is dat toch al vrij snel, want verder dan Swifterbant fietsen komen we meestal niet... Het weer hielp ook aardig mee en we hebben weinig regen gehad.

De beide nichtjes samen op de bank.


Geen opmerkingen: