zaterdag 29 augustus 2009

Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd maar dan is ie er toch uiteindelijk gekomen. Na vele uurtjes denken, proberen, uitzoeken en maken hebben we een nieuw design voor de website van PrakArt.nl gemaakt. Ik moet zeggen dat het wel wat tegen is gevallen om het juiste ontwerp te vinden, maar het internet is ook hier weer een goede leermeester en met wat tips hier en daar hebben we toch een leuk resultaat behaald.

Mochten er nog bezoekers zijn die niet tevreden zijn of opmerkingen hebben over de website dan hoor ik die graag, zodat we daar wat mee kunnen doen. Opbouwende kritiek is altijd welkom.

"Hoort zegt het voort: de nieuwe website is online."
Update: met dank aan de vrienden van Microsoft voor hun fantastische browser kun je weer in de code van je website gaan duiken. Internet Explorer is een browser die zich niet hoeft te conformeren aan de internationale standaarden. Hartelijk dank daarvoor. Helaas werd de website daardoor niet getoond zoals dat eigenlijk de bedoeling was. In Safari, Firefox, Opera en Google Chrome was er echter niets aan de hand en zag alles er uit zoals bedoeld.

Na weer wat uurtjes uitpluizen en googelen is het dan toch weer wat toonbaar, ook in Internet Explorer. De code en CSS is aangepast, maar de puntjes moeten nog op de 'i' gezet worden.

2 opmerkingen:

Donovan zei

Ja zeg, dit is vloeken in de kerk! PHP ??? Dit kan natuurlijk niet, he Ties. Verdiep je in Silverlight 3.0 en het wordt helemaal top-of-the-bill :-)

Maar verder... ziet er goed uit. Alleen de portfolio pagina zie je 2 thema's (Portret en Landschap) en dan daaronder Divers. Probeer dat naast elkaar nog te krijgen. Op mijn scherm (breedbeeld laptop) heb je aan de rechterkant nog ruimte zat.

asdsdfsadf zei

Donovan, dank voor je reactie en NEE, ik ga niks met Silverlight doen. Is van dat crappy Microsoft... Laten ze eerst maar eens een fatsoenlijke browser maken.