dinsdag 26 augustus 2008

Vakantie Canada

Zo, het heeft weer even geduurd maar dan nu toch weer een blogje. We zijn druk bezig geweest met het uitzoeken, bewerken en selectie maken van de vakantie foto's van Canada voor het fotoboek. Uiteraard willen we een hardcopy van deze vakantie hebben. Het is tegenwoordig heel erg leuk met de digitale camera's en dat je al je foto's op je computertje hebt staan, maar wat als die crasht, als ie gejat wordt, als je huis in de fik vliegt. Uiteraard willen we dat allemaal niet en ook maken we allemaal uiteraard een backup die op een andere locatie ligt... Helaas is het maar al te snel gebeurd dat er foto's per ongeluk verwijderd worden en dan ben je ze echt kwijt. Dus als we ze nu afdrukken, in wat voor vorm dan ook, dan hebben we de herinnering. Tuurlijk zijn ze dan ook weg als je huis afbrandt, maar per ongeluk 'deleten' kan niet.

Wij hebben gekozen voor een fotoboek van Blurb. Volgens de recensies moet deze erg goed zijn, goede kwaliteit, mooi papier en niet duur. We zijn dus de afgelopen tijd druk bezig geweest om dit boek samen te stellen en hij ligt nu dus ook bij de drukker in Amerika. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de kwaliteit hiervan. Mochten jullie interesse hebben om het in te zien, stuur ons dan gewoon even een mailtje [info(at)PrakArt.nl] ; kunnen we een afspraak maken.

Een kleine selectie van foto's die in het boek staan zijn te vinden in de slideshow op de website van PrakArt.nl en op Flickr.

Geen opmerkingen: