vrijdag 6 juli 2012

RHS-ICT-BBQ-2012

Afgelopen zaterdag 30 juni 2012 was de (bijna...) jaarlijkse ICT-barbecue van Royal Huisman Shipyard er weer en nu bij Judith en Lambertus in Tuk. Waar? In Tuk... Steenwijk... Overijssel... 

Dit keer hadden we erg veel geluk met het weer. Voorspelden ze aan het begin van de week nog veel neerslag en weinig zon, aan het eind was het al omgedraaid; Weinig regen en veel zon met een prima temperatuurtje. Dat is zoals we het graag zien bij een barbeque :)

De bbq was weer prima verzorgd met z'n natje en z'n droogje, lekkere salade's, heerlijk mals vlees van de slager en uiteraard de beroemde hamburgers van Henk! Ga zo door Henk, je bent een goeie chefkok :)

Ook de kinderen vermaakten zich prima in de grote tuin al was Carlijn niet helemaal in haar doen, maar dat kwam waarschijnlijk door de inentingsprikken die ze de dag ervoor heeft gahad. Aandacht kreeg ze in elk geval wel genoeg...

Dikke knuffel voor Carlijn van Sarah. 



Volgens mij spreek ik namens de gehele afdeling - zij die er wel waren, die er niet waren, en die er nu nog even bij mochten zijn - dat het weer zeer geslaagd was en de gastheer en -dames hartelijk willen bedanken voor de goede service. Bedankt!

Overzicht van de foto's die door mij en anderen gemaakt zijn (klik hier)...

Geen opmerkingen: