maandag 8 augustus 2011

Een sprookje...

Het is vakantie dus dat betekent even niet aan het werk maar leuke dingen doen :) Op 3 augustus zijn we met opa en oma naar het Sprookjeswonderland in Enkhuizen geweest. Een mooi park waar de kleintjes van kunnen genieten. En niet alleen de kleintjes, ook papa's vinden het erg leuk. Diverse attracties, speeltoestellen (waaronder een heule grote glijbaan...), dieren en niet te vergeten veel kabouters zijn dan ook overal te vinden.


Amber vond het allemaal heel erg leuk en keek haar blauwe oogjes uit. De kabouterhuisjes zijn ook precies haar van haar formaat. Niet die van papa... die moet nog al veel bukken en oppassen dat ie z'n kop niet stoot. Maar dat is maar bijzaak.


Gelukkig hebben we maar eventjes wat regen gehad en voor de rest was het prima weer. Een ideale dag om naar dit leuke park te komen. Het is mij helemaal niet tegengevallen, in tegendeel zelfs, we gaan er zeker nog een keer heen. Het is een ruim park waar je je de hele dag kunt vermaken (en de kinderen ook...)


Zoals gewoonlijk hebben we nog meer foto's gemaakt en die zijn in de volgende slideshow te vinden. De foto's van Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Een aanrader...