zondag 14 juni 2009

Grip op de zaak

Het volgende item kunnen we nu ook van het fotoverlanglijstje afstrepen; de batterygrip. Dit is een extra deel voor onder de camera waar een extra batterij in kan en het geeft veel betere houvast als je portret wilt gaan schieten. Niet meer met een zwabberende arm in de lucht, maar gewoon stevig tegen het lichaam gedrukt.

Niet goedkoop, maar het is zijn geld o zo waard. Dankzij mijn hoofdsponsor de heer Danny W. te V. (zie foto hierboven) en een aantal fotoshoots hebben we hem nu toch kunnen kopen. Gekocht bij CameraTools in Apeldoorn en de volgende dag kon deze al bezorgd worden, chapeau! Aan CameraTools ligt het niet. Wederom zijn onze vrienden van TNT weer goed bezig. Net als bij onze voorgaande Paradox hebben we een briefje op de deur geplakt dat het pakketje niet voor een 2e keer bezorgd hoeft te worden, want ook dan zijn we niet thuis. Kunnen ze het pakje gelijk naar het postkantoor brengen, scheelt hun weer een ritje, heb ik mijn pakje eerder, iedereen blij zou je denken. Neen, zo werkt het niet. Kregen een briefje in de deur met daarop: "Wij moeten het pakje 2x aanbieden". Waarom... Ik ben dan ook niet thuis... Maar goed, even zuchten en weer doorgaan. Volgende dag, verrassing, briefje op de mat. U was niet thuis. Goh, echt niet? Normaal gesproken worden de pakketje dan tegen de avond naar de AH vestiging gebracht alwaar we die zelfde dag nog heen kunnen. Zo ook nu. Maar helaas, de pakketjes worden pas de volgende dag rond 13:00 uur bezorgd. Dus weer een dag langer wachten... Dank je wel TNT... Nu weten we ook waarom de prijs voor het versturen van een pakket zo hoog is. Jullie moeten steeds twee keer rijden...

Om een lang verhaal nog langer te maken zijn we afgelopen zaterdag maar weer naar de AH gegaan waar het pakketje nu uiteindelijk toch in ons bezit is gekomen. De grip past perfect, ligt prima in de hand en werkt voortreffelijk. Wil niet meer zonder... :)