dinsdag 29 september 2009

Boek, boek, boek...


Vandaag weer een pakje gearriveerd van Amazone. Nee, niet die grote sloot in Zuid-Amerika of de mythologische figuren, maar de grote vrienden van de boeken. Ik had al een keer eerder geblogd dat de boeken in Engeland goedkoper zijn, en dat was nu ook weer het geval. Bij een niet nader te noemen bolle internet boekhandel was het boek Digital Photography van Scott Kelby €20,90. Bij Amazone.co.uk waren de drie delen samen £20,97. Omgerekend met verzendkosten en belastingen en dergelijke erbij komen we rond de €34,00 uit. Dat scheelt weer een hoop als je gaat shoppen.

Deze boeken zijn dus van Scott Kelby, een Amerikaanse fotograaf die al weer een tijdje mee gaat en gigantisch veel kennis heeft. Onlangs heeft hij dus deel 3 uitgegeven van zijn The Digital Photography Book. In deze boeken bespreekt hij in korte hoofdstukken bijna alle aspecten van de fotografie. Wat ik tot nu toe gezien heb zit er voor iedere fotograaf wel iets leerzaam in.

Naast de boeken van Joe McNally zijn deze van Scott Kelby ook verplichte kost voor elke fotograaf. Ik heb de komende tijd weer wat te lezen...

Geen opmerkingen: