maandag 31 maart 2008

KIEK! is uit

Eindelijk is het dan zover, KIEK! is uit. Het is een dik 100 pagina's tellend fotoboek met diverse foto's uit mijn portfolio.

Afgelopen zaterdag is het eerste exemplaar aan mij overhandigd. Welliswaar door iemand van TNT, maar toch, het was een gedenkwaardig moment. Was toch een spannend moment, want hoe zou het er uit zien? Het is toch je eerste boek die je uitbrengt. Het viel me niks tegen; een mooi boek met wel hele mooie foto's er in.

Voor iedereen die nu nieuwsgierig is geworden, ook jij kunt in het bezit komen van een prachtexemplaar. Klik op de volgende link en je kunt er zelf een bestellen. "Ja, ik wil een boek!"

dinsdag 4 maart 2008

Fotoshoot Margreet

Afgelopen zondag 2 maart heb ik een fotoshoot gehad met mijn lieftallige schoonzus Margreet. Terwijl mijn zwager de belastingaangifte voor 2007 voor ons invult (bòòòòòòòòòring!!! Maar we krijgen wel wat terug :) ) ben ik met Margreet de studio ingedoken. Eerst rustig begonnen en na de eerste foto's wat kunnen experimenteren met de lichtopstelling.

Voor dat je het weet ben je al weer dik twee uur bezig en maken we er maar een einde aan. Het is best slopend zo'n sessie. De resultaten zijn te vinden op de website van PrakArt Photography en op Flickr.

Margreet, hopelijk ben jij er ook blij mee, ik vond het een erg leuke sessie die we zeker nog een keer moeten doen.